Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a = 437; b = 985, c = 186 si d = 210
______________________________
a) a + [ b - ( c + d ) ] = 1 026
= 437 + [ 985 - ( 186 + 210) ] =
= 437 + ( 985 - 396 ) =
= 437 + 589 =
= 1 026
_______________________
b) a + [ b - ( d - c ) ] = 1 398
= 437 + [ 985 - ( 210 - 186 ) ] =
= 437 + ( 985 - 24 ) =
= 437 + 961 =
= 1 398
________________________
c) ( b - a ) + ( d - c ) =572
= ( 985 - 437 ) + ( 210 - 186 ) =
= 548 + 24 =
= 572
_______________________
d) b - ( a + b - c ) + ( a - c ) = 0
= 985 - ( 437 + 985 - 186 ) + ( 437 - 186) = 0
= 985 - ( 1 422 - 186 ) + 251 =
= 985 - 1 236 + 251 =
= - 251 + 251 =
= 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.