Răspuns :
x²/x+2 - 4/x+2 = x² - 4/x + 2 = ( x - 2 )( x + 2 )/ x + 2 ( se simplifică ) = x - 2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x²/(x+2) - 4/(x+2) = ( x²- 4)/(x+2) = [(x+2)(x-2)]/(x+2) = x - 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.