Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x1 = 2/3
x2 = -2/3
Solutia negativa este -2/3
Răspuns:
-2/3
x^2-4/9=0
(x+2/3)(x-2/3)=0
x+2/3=0 de unde rezulta ca valoarea negativa a lui x=-2/3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.