Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
S = 1 + 2 + 3 + ... + 73
S = 73 + 72 + 71 + ... + 1
___________________
2S = 74 + 74 + 74 + ... + 74
73 - 1 + 1 = 73 termeni
2S = 73 × 74
2S = 5402 | : 2
◇ S = 2701
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.