Răspuns :
-x-(-2x-3)²=-4x²-3(x-2)
-13x-9=-3x+6
-13x+3=6+9
-10x=15
x=-3/2=-1,5
Dacă ai întrebării nu ezita sa scrii in comentarii :)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
- x - (4x^2 + 9 + 12x) = -4x^2 - 3x + 6
-x - 4x^2 - 9 - 12x + 4x^2 + 3x - 6 = 0
-10x - 15 = 0
10x = -15
x = -15/10 = -3/2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.