Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2√3 - x)(x2√3) = 12x - x^2*2√3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( 2√3 - x ) ( x + 2√3 ) = 12 - x² ( aplic formula ( a - b ) ( b + a) = a² - b²
= 2√3 - x² + 4 × 3 - 2√3 x =
= 12 - x²
____________________________
Daca in a doua parnteza ai x²√3, atunci rezultatul este:
( 2√3 - x ) ( x²√3) = 2 × 3 × x² - x³√3 = 6 x² - √3 x³
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.