Răspuns :
Răspuns: 68
Explicație pas cu pas:
Descazut - scazator = diferenta
D - 43 = 25
D = 25 + 43
D = 68 → descazutul ( = suma dintre diferenta si scazator)
Verific:
68 - 43 = 25
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.