Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-5×[+2×(-12+5)+15]+17=
-5×[+2×(-7)+15]+17=
-5×(-14+15)+17=
-5×(+1)+17=
-5+17=+12
Răspuns:
12
Explicație pas cu pas:
-5×[+2×(-9-3+5)+15]+17
calculam suma si diferenta din paranteza (-9-3+5)
-5×[2×(-7)+15]+17
inmultim numerele
-5(-14+15)+17
calculam suma
-5×1+17=-5+17
calculam suma
12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.