Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(-2) = 4 -2a + 4 = 8 - 2a
8 - 2a = 6
2a = 8 - 6 = 2
a = 1
f(x) = x^2 + x + 4
f(1) = 1 + 1 + 4 = 6
Explicație pas cu pas:
f(-2)=6⇒4-2a+4=6⇒-2a=-2⇒a=1⇒f(1)=1+1+4=6
Bafta!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.