Răspuns :
Explicație pas cu pas:
3a - 6 = x
x : 4 + 10 = 26
x : 4 = 26 - 10
x : 4 = 16
x = 16 x 4
x = 64
3a 6 = 64
3a = 64 + 6
3a = 70
a = 70 : 3
a = 23,(3)
( 3 × n - 6 ) : 4 + 10 = 26
( 3 × n - 6 ) : 4 = 26 - 10
( 3 × n - 6 ) : 4 = 16
3 × n - 6 = 16 × 4
3 × n - 6 = 64
3 × n = 64 + 6
3 × n = 70
n = 70 : 3
n = 23, ( 3 ) => numărul
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.