Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
ax(b - c) = axb - axc = 45 - 18 = 27
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a × b = 45
a × c = 18
a × ( b - c ) = a×b - a ×c = 45 - 18 = 27
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.