Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2 + 13*(8 + 55) + x : (625 - 512) - x(2 - 1) - 256 =
2 + 13*63 + x : 313 - x - 256 =
2 + 819 + x : 313 - x - 256 =
565 + x : 313 - x =
de aici continua pentru ca poza este taiata si nu se vede ce este dupa =
Răspuns:
2+13(8+5·11)+x:(5⁴-39·2³)-x·(2·1492⁰-1¹⁴⁹²)-256=565
2+13·63+x:(625-39·8)-x(2·1-1)-256=565
2+819+x:313-x-256=565
821+x:313-x-256=565
565+x:313-x=565
x:313-x=565-565
x:313-x=0
x-313x=0
-312x=0
x=0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.