Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
720 × {[(76 - 9 × 8) + 36 × 7] - 63 × 4} ÷ 5 = 576
720 × {[(76 - 72) + 252] - 252} ÷5 = 576
720 × [(4 + 252) - 252] ÷ 5 = 576
720 × (256 - 252) ÷ 5 = 576
720 × 4 ÷ 5 = 576
2880 ÷ 5 = 576
Răspuns:
720x(((76-72)+36x7)-63x4):5=576
720x((4+36x7)-63x4):5=576
720x(256-252):5=576
720x4:5=576
2880:5=576
576
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.