Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
-5+(-3):[2-(-9):(-3)]+7 = -5 -3 : (2 + 9 : -3) + 7 = -5 - 3 : (2 - 3) + 7 = -5 -3: -1 + 7 =
=-5 +3 + 7 = 5
Răspuns:
5
Explicație pas cu pas:
-5+(-3):[2-(-9):(-3)]+7
-5+(-3):[2+9:(-3)]+7
efectuăm împărțirea numerelor 9:(-3)
-5+(-3):(2-3)+7
efectuăm scaderea (2-3)
-5+(-3):(-1)+7 avem (-3):(-1)=(-3)
deci ne rămâne
-5-(-3)+7
-5+3+7 avem 3+7=10
-5+10
calculam suma..
5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.