Răspuns :
Răspuns:
x=3
Explicație pas cu pas:
3x-2=7
il mutăm pe -2 in partea dreapta si îi schimbam semnul
3x=7+2
adunam numerele
3x=9
împărțim ecuatia cu 3
x=9:3=3
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
3x-2=7 3x=7+2 3x=9 x=9/3=3 x=3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.