Răspuns :
1 + 2 × { 3 + 4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] } = 9
2 × { 3 + 4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] } = 9 - 1
2 × { 3 + 4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] } = 8
3 + 4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] = 8 : 2
3 + 4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] = 4
4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] = 4 - 3
4 : [ 5 - 6 : ( x : 8 ) ] = 1
5 - 6 : ( x : 8 ) = 4 : 1
5 - 6 : ( x : 8 ) = 4
6 : ( x : 8 ) = 5 - 4
6 : ( x : 8 ) = 1
x : 8 = 6 : 1
x : 8 = 6
x = 6 × 8
x = 48
1+2×{3+4÷[5-6÷(x÷8)]}=9
2×{3+4÷[5-6÷(x8)]}=8
3+4÷[5-6÷(x÷8)]=4
4÷[5-6÷(x÷8)]=1
5-6÷(x÷8)=4
6÷(x÷8)=1
x÷8=6
x=48
Sper ca te va ajuta raspunsul meu!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.