Răspuns :
Explicație pas cu pas:
(x-y+3)²=x²+(-y)²+3²+2*x*(-y)+2*x*3+2*(-y)*3=x²+y²+9-2xy+6x-6y
(a-4b-3c)²=a²+(-4b)²+(-3c)²+2*a*(-4b)+2*a*(-3c)+2*(-4b)*(-3c)=a²+16b²+9c²-8ab-6ac+24bc
(2x-2y-1)²=(2x)²+(-2y)²+(-1)²+2*2x*(-2y)+2*2x*(-1)+2*(-2y)*(-1)=4x²+4y²+1-8xy-4x+4y
(x-y+3)^2= x²-y²+3²-2xy-6y+6x
(a-4b-3c)^2= a²-16b²-9c²-8ab-6ac+24bc
(2x-2y-1)^2=4x²-4y²-1-8xy-4x+4y
Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.