Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6a-12b-5=67
6a - 12b = 67 + 5 = 72
6(a - 2b) = 72
a - 2b = 72 : 6 = 12
13 + 5a - 10b = 13 + 5(a - 2b) = 13 + 5x12 = 13 + 60 = 73
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6 a - 12 b - 5 = 67
6 a - 12 b = 67 + 5
6 a - 12 b = 72 l : 6
_______________
a - 2 b = 12
_____________
13 + 5 a - 10 b = 13 + 5 × ( a - 2 b ) = 13 + 5 × 12 = 13 + 60 = 73
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.