Răspuns :
Răspuns:
2+1/2-4/3-1/6 aducem la acelasi numitor
12/6+3/6-8/6-1/6=6/6=1
2 + 1 / 2 - 4 / 3 - 1 / 6 =
2 / 1 + 1 / 2 - 4 / 3 - 1 / 6 =
12 / 6 + 3 / 6 - 8 / 6 - 1 / 6 =
15 / 6 - 8 / 6 - 1 / 6 =
7 / 6 - 1 / 6 =
6 / 6 = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.