Răspuns :
( 5 × 10 - 9 × 5 ) × 5 + 35 : ( 2 × 0 × 9 : 7 + 9 : 9 ) =
( 50 - 45 ) × 5 + 35 : ( 0 × 9 : 7 + 1 ) =
5 × 5 + 35 : ( 0 : 7 + 1 ) =
25 + 35 : ( 0 + 1 ) =
25 + 35 : 1 =
25 + 35 = 60
Răspuns:
(5×10-9×5)×5+35÷(2×0×9÷7+9÷9)=
(50-45)·5+35:(0+1)=
5·5+35:1=
25+35=
60
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.