Răspuns :
Răspuns:a=886 , b=-833 c = 907
Explicație pas cu pas: introducem a+b=53 in a+b+c=960 => c=960-53=907
din c=907 => b=74-907=-833 => a=53-(-833)=886
a + b + c = 960
a + b = 53
b + c = 74
c = 960 - 53
c = 907
b = 74 - 907
b = - 833
a = 53 - ( - 833 )
a = 886
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.