Răspuns :
Răspuns:
[(624+123:3-a)]:6]·3+254=254
[(624+41-a)]:6]·3=254-254
(624+41-a):6=0:3
665-a=0·6
-a=-665 ·(-1)
a=665
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[(624+123:3-a)]:6]×3+254=254
[(624+123:3-a)]:6]×3=254-254
[(624+123:3-a)]:6]×3 = 0
[(624+123:3-a)]:6]= 0 : 3
[(624+123:3-a)]:6] = 0
(624+123:3-a) = 0×6
624+123:3-a = 0
123 :3 - a = - 624
41 - a = - 624
a = 41 - (-624)
a = 665
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.