Răspuns :
Răspuns:
[tex](x+1)^3 - x - 1 = x(x+1)(x+2)[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex](x+1)^3 - x - 1 = x^3 + 3x^2 + 3x + 1 - x - 1 = x^3 +3x^2 + 2x = x(x^2 + 3x + 2) = x(x+1)(x+2)[/tex]
Răspuns:
(x+1)³-x-1=
x³+3x²+3x+1-x-1=
x³+3x³+2x=
x(x²+3x+2)
x[(x²+x)+2x+2]=
x[x(x+1)+2(x+1)]=
x(x+1)(x+2)
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.