Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x=(2k+3)/(k-2)=2+7/(k-2) x∈Z si k∈N
k-2=+-7 k-2=7 k=9 si x=3 ok
k-2=-7 k=-5 k∉N
k-2=+-1 k-2=1 k=3 x=9 ok
k-2=-1 k=1 x=-5 ok
B={-5,3,9}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.