Răspuns :
Răspuns:
36
Explicație pas cu pas:
(2*3-6):9 + 3x9x10x0x5 + 6x6=
0:9 + 0 + 36=
= 36
(2x3-6):9+3x9x10x0x5+6x6=
3x9x10x0x5=0 deroarece orice e inmultit sau impartit cu 0 iasa 0
(2x3-6):9+3x9x10x0x5+6x6=
(6-6):9+0+36=
0:9+0+36=
=36
Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.