Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) 2+2•[2+2•(6-2×)]=14
2•[2+2•(6-2×)]=12
2+2•(6-2×)=6
2•(6-2×)=4
6-2×=2
2×=4
×=2
b) 6×+3=9+4×-2
6×+3=7+4×
2×=4
×=2
c)6×+15+8×-10=10×+18+3
14×+5=10×+21
4×=16
×=4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.