Răspuns :
Răspuns:raspuns corect 0 , nu trebuie sa faci cu factor fortat sau ceva..... pur si simplu inlocuiesti cu 1
Explicație pas cu pas:
[tex]\lim\limits_{x\to 1}\dfrac{x^2-1}{x^2+3x+2} = \dfrac{1-1}{1+3+2} = \dfrac{0}{6} = 0[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.