Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
notam 2^x=t 2^(2x+1)-3×2^x+1=0 2t²-3t+1=0
t1=1 2^x=2^0 x1=0
t2=1/2=2^(-1) x2=-1
2^(2x+1)-3×2^x+1=0
2^2x×2-3×2^x+1=0
(2^x)²×2-3^2x+1=0
t²×2-3t+1=0
t¹=1
t²=1/2
2^x=1
2^x=1/2
x¹=-1
x²=0
S={-1,0}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.