Răspuns :
Răspuns:
6
Explicație pas cu pas:
"se observa ca '"... f(2)=2*8-3*4+7=16-12+7=4+7=11
atunci limita poate fi scrisa ca
lim cand x->2 din ((f(x)-f(2)/(x-2))
care este PRIN DEFINITIE f' (2)
dar f'(x) =(2x³-3x²+7)'=6x-6
deci
f'(2) =6*2-6=6*1=6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.