Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]a=(3+2)+(3-2)-2( \sqrt{2} - \sqrt{3} )( \sqrt{3} + \sqrt{2}) [/tex]
a=5+1-2(2-3)
a=6-2•(-1)
a=6+2=8
Răspuns:
(√3+√2)²+(√3-√2)²-2(√2-√3)(√3+√2)
3+2√6+2+3-2√6+2-2(2-3)
5+5-2(-1)
10+2=12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.