👤

F`(x)=?
F(x)=( e^-x ) (x^2 -3)​


Răspuns :

Folosim regulile de derivare.

f'(x) = [(e^(-x))(x²-3)]' =

= (e^(-x))' * (x²-3) + e^(-x) * (x²-3)' =

= -e^(-x)(x²-3) + (e^(-x))(2x) =

= (-e^(-x)) ( x²-2x-3)

Răspuns:

Ai rezolvarea in poza de mai sus

Vezi imaginea KPATRICK
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari