Răspuns :
Explicație pas cu pas:
3^-1
deoarece 3^-1= (1/3)^1
daca ar fi fost 1^-3 ar fi asa:
1^-3=(1/1)^3=1^3
Răspuns:
3^(-1)
Explicație pas cu pas:
Ridicare la putere negativa (-1) inverseaza numitorul cu numaratorul:
(n/m)^(-k)=m^k/n^k
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.