Răspuns :
Răspuns:
A={ -3; -1; 0; 2 }
Explicație pas cu pas:
pentru ca expresia sa apartina mutimii Z expresia 2X+1 trebuie sa fie divizori in Z a lui 5 adica 2X+1= -5; -1 ; 1; 5 => A={ -3; -1; 0; 2 }
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.