Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) dai factor comun
x(y + z) + a ( y +z) = (y+z)(x+a)
b) 12 = 7 + 5
35 = 7 x 5
x^2 + 7x + 5x + 35 = x( x+ 7) + 5 (x+7) = (x+7)(x+5)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) x*( y+z)+a(y+z)=(y+z)*(x+a)
b) 12x se descompune in 5x+7x si avem:
x^2+7x+5x+35=x*(x+7)+5*(x+7)=(x+7)*(x+5)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.