Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Treaba e simpla:
limita ta se rezuma la lim/x-->0 (radx^3 / x) = lim(xradx / x) = lim(radx) = 0.
Ne-am folosit si de faptul ca ln(x+1)/x-->0 = ln1 = 0.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.