Răspuns :
O(0,0)
A(4,-3)
B(3,4)
AB=√[(xB-xA)²+(yB-yA)²]=√[(3-4)²+(4+3)²]=√(1+144)=√145
AO=√[(xO-xA)²+(yO-yA)²]=√[(0-4)²+(0+3)²]=√(16+9)=√25=5
BO=√[(xO-xB)²+(yO-yB)²]=√[(0-3)²+(0-4)²]=√(16+9)=√25=5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.