Răspuns :
a1 = 2
a2 = 1
⇒ r = a2 - a1 = 1 - 2 = -1
⇒ a3 = a2 + r = a2 + (-1) = a2 - 1 = 1 - 1 = 0
a3 = 0
-----
Produsul primilor trei termeni ai progresiei aritmetice este:
P = A1 × A2 × A3 = 2 × 1 × 0 = 0
P = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.