Răspuns :
Răspuns:
f(x)=x⁴-2x²+12
f `(x)=4x³-4x=4x(x²-1)=
4x(x-1)(x+1)
Explicație pas cu pas:
Răspuns:
ASA ESTE!!!
Explicație pas cu pas:
f'(x) =4x³-4x=4x(x²-1)=4x(x-1)(x+1)
as simple as that!!
extra
vezi ca acesta e punctul cel mai usor din subiectul III !!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.