Răspuns :
f(x) = 3 - 2x
Pentru x=0
Avem y=f(0)=3-2x=3-2·0 = 3-0 =3
Am obtinut punctul A de coordonate x si y
A(x;y) ⇒ A (0 ; 3)
Pentru y=f(x) = 0
Avem 3-2x = 0
-2x = -3
x= (-3) : (-2)
3
x= ------
2
Am obtinut punctul B de coordonate x si y
B(x;y) ⇒ A (3/2 ; 0)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.