Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[ ( 24 + 24 x 24 : 2 - 48 : 2 ) : 4 + 24 x 3 ] : 2 - 24 x 3 =
= [ ( 24 + 576 : 2 - 24 ) : 4 + 72 ] : 2 - 72
= [ ( 24 + 288 - 24 ) : 4 + 72 ] : 2 - 72
= [ 288 : 4 + 72 ] : 2 - 72
= [ 72 + 72 ] : 2 - 72
= 144 : 2 - 72
= 72 - 72
= 0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[( 24 + 24 × 24 : 2 - 48 : 2) : 4 + 24 × 3] : 2 - 24 × 3 =
[( 24 + 24 × 12 - 24) : 4 + 72] : 2 - 72 =
[24 × ( 1 + 12 - 1 ) : 4 + 72] : 2 - 72 =
(6 × 12 + 72) : 2 - 72 =
(72 + 72) : 2 - 72 =
36 + 36 - 72 =
72 - 72 = 0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.