Răspuns :
f(-2)=(-2)^2+4
f(-2)=4+4
f(-2)=8
f(2)=2^2+4
f(2)=8
f(0)=0+4
f(0)=4
8+8=4*4
16=16 (adevărat)
[tex]\it f(-2)+f(2) =(-2)^2+4+2^2+4=4+4+4+4=16\ \ \ \ \ (1)\\ \\ 4\cdot f(0) =4\cdot(0+4) =4\cdot4=16\ \ \ \ \ (2)\\ \\ (1),\ (2) \Rightarrow f(-2)+f(2) =4f(0)[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.