Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a = 6
b = 6 : 2 + 5 ⇒ b = 3 +5 ⇒ b = 8
b : c = 4
8 : c = 4 ⇒ c = 8 : 4 ⇒ c = 2
____________________
3 × a - b : 2 + 4 × c = 22
= 3 × 6 - 8 : 2 + 4 × 2 =
= 18 - 4 + 8 =
= 14 + 8 =
= 22
a = 6
b = 5 + a : 2
b = 5 + 6 : 2
b = 5 + 3
b = 8
b : c = 4
8 : c = 4
c = 8 : 4
c = 2
3 × a - b : 2 + 4 × c =
3 × 6 - 8 : 2 + 4 × 2 =
18 - 4 + 8 =
14 + 8 = 22
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.