Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-2)^4 : (-2)^2 - 10 : ( 7 - 6 × 2 ) =
16 : 4 - 10 : ( 7 - 12 ) =
4 - 10 : ( - 5 ) =
4 - (-2) = 4 + 2 = 6
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( -2)⁴ : ( -2)² - 10 : ( 7 - 6 x 2 ) = 6
= ( - 2)⁽⁴⁻²⁾- 10 : ( 7 - 12 ) =
= ( - 2)² - 10 : ( - 5 ) =
= 4 + 2 =
= 6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.