Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Se folosesc Relatiile lui Viete : x1+x2+x3=-3
x1x2+x1x3+x2x3=-1
x1x2x3=3
x1^2+x2^2+x3^2=(x1+x2+x3)^2-2(x1x2+x1x3+x2x3)=9+2=11
Răspuns:
asa este!!
Explicație pas cu pas:
∑xi²=(∑xi)²-2∑xixj=3²-2(-1)=9+2=11
Vezi relatiile lui Viete
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.