Răspuns :
Răspuns:
2(a+a/3)=-29-3
2(a+a/3)=-32
a+a/3=-32:2
(3a+a):3=-16
4a=-16·3
a=-48:4
a=-12
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2(n + n/3) = -29 - 3
2*4n/3 = -32
8n = -96
n = -96 : 8 = -12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.