Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a - b = 66
a : b = 3 r 6
a = 3b + 6
3b- b + 6 = 66
2b = 66 -6
2b = 60
b = 60 :2 = 30
a = 3 × 30 + 6 = 96
96 :30 =3 r 6
Răspuns:
a=96;
b=30
Explicație pas cu pas:
a-b=66
a÷b=3 rest 6
a=3b+6
Inlocuim relatia:3b+6-b=66
2b+6=66
2b=60=>b=30
a=3•30+6
a=96
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.