Răspuns :
Explicație pas cu pas:
f (x) = 2x^2-2x+4
2x se reduce și atunci rămâne
2-4 = -2
a) x+1^2+x2^2
înlocuiești pe x
-2+1^2+(-2)^2^2=2^2-2^4=4-8=-4
b) 1:x^1^3+1:x^2^3
înlocuiești pe x
1:(-2)^1^3+1:(-2)^2^3=1:6+1:12=-6+(-12) =6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.