Răspuns :
Răspuns:
∠A = 90° ; ∠B = 60° ; ∠C = 30°
Explicație pas cu pas:
∠A = 90°
∠B = 2 / 3 × ∠A = 2 / 3 × 90° = 2 × 30° = 60°
∠A + ∠B + ∠C = 180°
⇒ ∠C = 180° - ∠A - ∠B
∠C = 180° - 90° - 60°
∠C = 90° - 60°
∠C = 30°
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.