Răspuns :
Salut,
[tex]\sqrt[3]{\dfrac{1}{64}}-\dfrac{1}4=\dfrac{1}{\sqrt[3]{64}}-\dfrac{1}4=\dfrac{1}{\sqrt[3]{4\cdot 4\cdot 4}}-\dfrac{1}4=\\\\\\=\dfrac{1}{\sqrt[3]{4^3}}-\dfrac{1}4=\dfrac{1}4-\dfrac{1}4=0.[/tex]
Green eyes.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.