Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
44°22'33'' :3 - 22°45'53'' =?
44°22'33'' :3 = 14°47'31''
14x3 = 42° ; 44°-42° = 2° = 2x60 = 120'
120'+22' = 142' ; 47'x3 = 141' => 142'-141' = 1' = 60''
60''+33'' = 93'' ; 93'':3 = 31''
22°45'53'' > 14°47'31'' => numarul va fi negativ
22°45'53''-14°47'31'' = 21°105'53'' - 14°47'31'' = 7°58'22''
44°22'33'' :3 - 22°45'53'' = - 7°58'22''
44°22'33":3-22°45'53"=
=14°74'11"-22°45'53"=
=7°71'42"
SUCCES !!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.